PODPORNIKI


Avtomatizacija in digitalizacija procesov v industriji in zgradbah

 

Metronik je uveljavljen ponudnik inovativnih rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo v industriji, pametnih zgradbah in infrastrukturnih podjetjih. Ustanovljen leta 1990 danes zaposluje več kot sto inženirjev in programerjev v treh državah, njegove rešitve pa uporabljajo poslovni partnerji v širši regiji. Metronikove vrhunske rešitve uporabnikom prinašajo veliko dodane vrednosti, med drugim pomagajo izboljšati ponovljivost in stabilnost procesov ter kakovost izdelkov, vzpostaviti nadzor in jasen vpogled v procese, omogočiti analizo procesov ter vzpostaviti temelje za optimizacijo, znižanje stroškov in dvig produktivnosti. V podjetju sodelujejo s svetovno uveljavljenimi podjetji, ki delujejo na področju tehnologij za avtomatizacijo in digitalizacijo, rešitve v okviru družine MePIS pa so plod lastnega razvoja.Vaš partner pri razvijanju naprednejše družbe

 

Podjetje S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d.d., je eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Ukvarjajo se z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem (outsourcingom) poslovnih in IT rešitev. V S&T Slovenija zaposlujejo več kot 200 vrhunskih strokovnjakov in so prisotni na 3 lokacijah, imajo poslovalnico v Mariboru ter poslovno enoto v Celju. Letno zaključijo preko 240 projektov in skrbijo za izvajanje aktivnosti z naslova več kot 200 vzdrževalnih pogodb. Stavijo na predanost in vrhunsko znanje njihovih zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, ki jim poenostavijo, pohitrijo, optimizirajo in digitalizirajo poslovne procese. Skupaj z njihovimi uporabniki že 29 let ustvarjajo naprednejšo družbo – to je njihovo poslanstvo in doprinos k boljšemu jutri.Z inovativnimi tehnologijami na področju digitalizacije in industrije 4.0 Siemens tlakuje pot poslovnih uspehov podjetij po vsem svetu.

 

Siemens je globalna korporacija, ki se osredotoča na področja digitalizacije, elektrifikacije in avtomatizacije. Je eden največjih svetovnih proizvajalcev izdelkov in rešitev za industrijsko avtomatizacijo, celotno energetsko verigo, transport in tehnično opremo objektov. V vrhu je tudi na področju inovacij: v letu 2018 je za raziskave in razvoj namenil več kot 5,6 milijarde evrov, vložil 3.850 patentov in zabeležil 7.300 izumov. Več kot 379 tisoč zaposlenih v več kot 200 državah sveta ima en skupni cilj: prihodnost!

Siemens je že več kot 140 let partner slovenskega gospodarstva. Sodeloval je pri nekaterih najpomembnejših infrastrukturnih projektih v Sloveniji in prispeval k pomembnemu delu slovenske tehniške dediščine.